Nordjyllands Akademi

Nordjyllands

Akademi

Om Nordjyllands Akademi

Nordjyllands Akademi er et undervisningstilbud til elever i 7.-8. klasse med et fagligt standpunkt på 4 eller derunder i læsning eller matematik og med klare ambitioner om at hæve dette niveau.

 

Akademiet er bygget op omkring weekendcamps med faglig undervisning, hvor eleverne trygt kan arbejde med de områder, som de ønsker at forbedre sig inden for. Elevernes vilje til at arbejde med forbedring af deres færdigheder anerkendes, og de motiveres til at udfordre dem selv og deres evner. Undervisningen tilpasses elevernes niveau, og der arbejdes med individuelle mål for den enkelte.

 

Et forløb på Nordjyllands Akademi indeholder tre weekendcamps. En camp forløber typisk fra fredag til lørdag eftermiddag, hvor eleverne modtager undervisning begge dage og indgår i sociale aktiviteter omkring det faglige. Eleverne opbygger hermed et netværk af ligesindede unge fra andre skoler. I perioderne mellem akademiets camps forpligter eleverne sig til hjemmearbejde og jævnlig deltagelse i opfølgninger.

 

På Nordjyllands Akademi mødes eleverne med positive forventninger og engagement fra underviserne. Vi fokuserer på elevernes ressourcer frem for begrænsninger samt hjælper og motiverer dem til at gå på opdagelse i egne potentialer for at kunne udnytte dem på bedste vis. Vi arbejder ud fra en teori om, at "man bliver god til det, man gør", hvorfor vi forventer vedholdenhed og en målrettet indsats fra elevernes side.

 

Målet er, at eleverne gennem forløbet på Nordjyllands Akademi får ny motivation og selvsikkerhed i faget samt tilegner sig metoder, som de kan tage med sig videre i deres uddannelsesforløb.

 

Find os

Vendiavej 7

9800 Hjørring

 

CVR: 38201409

Kontakt

Louise Høibjerg

Projektkoordinator

mail: loh@hpr.dk

tlf.: 60 15 96 66